International Veterinary Students Association Danmark

IVSA Danmark er ikke en egentlig underforening af VMF, men derimod en selvstændig forening. Medlemmer af IVSA Danmark er enhver, der er medlem af VMF.

IVSA Danmark


IVSA er en non-profit organisation og står for International Veterinary Students Association. Det er en sammenslutning af veterinærstuderende fra hele verden, og er en del af hovedorganisationen IVSA Global. Foreningen blev grundlagt i Danmark i 1951 og i dag er IVSA Danmark stadig meget aktiv i foreningens foretagende og aktiviteter. Medlemmer af IVSA Danmark er enhver, der er medlem af VMF.

IVSA Danmarks formål er at hjælpe veterinærstuderende, der skal ud og rejse under studiet, samt skabe internationalt netværk for veterinærstuderende. IVSA Danmark arrangerer årligt gruppe-exchanges med andre medlemslande, og kan desuden assistere ved individuel exchange – dette kan du læse mere om på vores hjemmeside: www.ivsa-denmark.dk/. Vi arrangerer også flere medlemsmøder årligt, hvor man kan komme og høre om andre studerendes eventyr, erfaringer og gode råd fra deres studierelevante rejser. IVSA Danmark uddeler desuden flere gange årligt legater til studerende, for at støtte muligheden for at tage sin veterinære viden med ud over landets grænser.

Udover exchanges og medlemsmøder, kan man også deltage i internationale kongresser og symposier og på denne måde møde ligesindede veterinærstuderende fra hele verden. I juli 2023 blev der afholdt 72. IVSA Kongres i København, arrangeret af danske dyrlægestuderende med deltagere fra mange forskellige lande.

Har du interesse for at hjælpe med at akkreditere veterinærskoler rundt om i Europa, så læs nærmere omkring IVSA akkrediteringsteam og få svar på hvad det indebærer, kræver og hvordan du ansøger om at blive en del af teamet.

http://ivsa-denmark.dk/eaeve-akkrediteringsteam

Du kan kontakte IVSA på ivsadenmark@gmail.com

Besøg deres hjemmeside herunder:

IVSA Danmark