Nordisk Veterinær Mesterskab

NVM (Nordisk Veterinær Mesterskab)


NVM står for Nordisk Veterinær Mesterskab. I én weekend hvert år i blok 1 i slutningen af september eller starten af oktober er der et mesterskab i atletik- og løbekonkurrencer mellem de nordiske lande; Sverige, Finland, Norge og Danmark. Her skifter hver nation til at være vært.

Det er ikke et krav, at du er god til atletik for at kunne være med. I 2017 afholdt Danmark NVM for første gang – og det var en kæmpe succes. I 2022 gik turen til Norge, det betyder derfor at turen i år (2023) atter kommer til Danmark igen. Hvert land vil til legene typisk stille med 20 personer, som deltager hele weekenden ud.

Hvorfor er NVM fedt? Her får du et break fra hverdagen ved at investere bare én weekend væk fra bøgerne. I denne weekend får du en blanding af en masse af livets goder – fællesskab, sport, fest, nye oplevelser, nye venner, se og høre om vores dejlige uddannelse fra vores nordiske naboers perspektiv og ikke mindst sjov og hygge.

Weekenden vil typisk være opbygget således:

Om fredagen er der ankomst og mulighed for at gå rundt på campus, fælles aftensmad, quiz eller andet sjov, fest og mental forberedelse til mesterskabet lørdag! (Der er prestigefyldte medaljer på spil!)

Om lørdagen står vi op til fælles morgenmad og begiver os derefter til et stadion, hvor der vil være konkurrencer som længdespring, kuglestød, 100-meter løb, stafet, højdespring eller spydkast mm og evt. også sjove lege som gummistøvlekast og koneløb. Her giver vi den både gas til selve konkurrencerne, men hepning og teamspirit skal der også til! I Danmark har vi meget flotte uniformer bestående af hvide shorts og en selvdesignet rød T-shirt med logo. Om aftenen er der fin gallafest med præmieoverrækkelse, lækker mad, dans og hvad der ellers hører til – alt i alt en fantastisk dag.

Om søndagen er der igen fælles morgenmad og herefter er det ellers hjem igen og du kan nu med et smil på læben gå i seng søndag aften og give dig selv et ordentligt klap på skulderen for at du tilmeldte dig NVM, og forhåbentlig fået nogle gode minder med i bagagen og venner for livet.

Synes du dette lyder interesseret, så hop ind og smid et like efter Nordisk Veterinær Mesterskab – Danmark facebook
og gå ind og følg os på instagram: nvm_nordiskveterinarmesterskab, hvor der løbende vil komme information omkring tilmelding og fællestræning, sådan vi kan stille endnu stærkere til næste år!

Vi glæder os til at se dig!

For yderligere spørgsmål kan du kontakte NVM på mail: nvm@studmedvet.dk eller facebook