INPUT

INPUT event


Formålet med Input er at skabe kontakt mellem dyrlægestuderende og veterinærrelevante virksomheder. Arrangementet er opbygget som en messe, hvor virksomhederne betaler for at få en stand så de kan komme i kontakt med dig og fortælle om deres virksomhed.

Som INPUT arrangører har vi løbende møder, svarende til omkring 6-8 gange om året, med flere i tiden op til selve messen. Opgaven, som INPUT-arrangør, består i at kontakte virksomheder og forberede selve INPUT messen og være til stede ved messen på dagen.

Uanset om du er på første eller sidste år af studiet er Input relevant for dig. Du har her en enestående mulighed for at komme i kontakt med virksomhederne og høre hvad de kan tilbyde dig som studerende og nyuddannet. Du kan bl.a. tale med dem om muligheden for praktikpladser, bachelorprojekter, specialeprojekter eller job. Måske endda blive inspireret til hvilken retning du skal gå.
Hvis du gerne vil være med til at arrangere Input, kan du sende en mail til input@studmedvet.dk og få mere information. Vi kan altid bruge en ekstra hånd til.

Like os på facebook! Her sender vi løbende information om årets Input. Her kan du også skrive, hvis du kunne tænke dig at være med.

Besøg os på Facebook!