VeterinærMedicinsk Forening Galla

VMF-Galla


Gallaudvalget står for planlægningen og udførelsen af veterinærernes årlige gallafest, VMF-Galla. Gallafesten er for de veterinærstuderende og deres ledsagere. Gallafesten afholdes hvert år den første lørdag i blok 2 og er en fest som mange ser frem til år efter år med lækker mad, vin, god musik og masser af dejlige stunder med vennerne væk fra bøgerne.

Gallaudvalget består af 8 personer: fire bosser og fire føl. Føllene er 2. års studerende som på 1. år, efter at have været medhjælpere, er blevet rekrutteret til at være galla-føl. Bosserne er det tidligere års føl, som nu er ansvarlige for at planlægningen forløber så glat som muligt, og at forberede føllene på at overtage roret til næste år.

Galla udvalget er lille og har et begrænset antal medlemmer, men gør deres bedste for at give de studerende på veterinærmedicin en gallafest, de aldrig glemmer.

Hvert år rekrutteres desuden op til 40 medhjælpere fra første årgang, som er med til at sørge for servering, opsætning af pynt og oprydning i forbindelse med selve gallafesten. Deres belønning er et kig bag scenerne på en gallafest og en medhjælperfest, som løber af stablen ugen efter.

Galla-udvalget kan kontaktes på vmfgalla@hotmail.com.

Vi ses til næste års galla!